Over Ons

Service overzicht wasstraat

Wat zijn de uiterste maten van een auto om door de kettingbaan wasstraat te kunnen?

  • breedte 2 meter inclusief spiegels
  • hoogte maximaal 2.05 m.
  • bandhoogte minimaal 5 cm.
  • bandbreedte maximaal 335 mm.
  • bodemspeling minimaal 10 cm.
  • geen antenne

Wat zijn de uiterste maten van een auto om door de kettingbaan wasstraat te kunnen?

De kassa

De kassa

Welkom! u kunt bij ons als volgt afrekenen: contant, pin, visa, mastercard, multitank card, travelcard, MKB pas, american expresse.

Wat is er allemaal los verkrijgbaar aan de kassa?

- screenwash zomer/winter (€ 6,50/€ 8,50)

- 10 soorten autoparfum (€ 5,-)

- flesje glasreiniger en doekje (3,-)

- badstof handdoekje met logo (€ 3,-)

- koffie, cappuccino, chocolademelk, water en thee (gratis)

- waspassen (gratis, opwaarderen)

- kado doosje (€ 19,-) inclusief was-voucher, doekjes en parfum

een schoon handdoekje? die kunt u aan de kassa omruilen.


De wasstraat

U komt eerst op het voorwasplein, hier wordt uw auto zorgvuldig voorbehandeld, de voor-en achterzijde van de auto worden handmatig ingeweekt, daarna wordt alleen de achterzijde behandeld met de hogedruk en (zachte) borstel. Vervolgens wordt uw auto op de kettingbaan begeleid, u zet de versnelling in de neutrale stand, laat de rem los, stuurt niet en gebruikt de handrem niet. Let ook op dat uw ruitenwissers uit staan, vervolgens neemt de machine het werk over. Afhankelijk van het programma dat u heeft gekozen, worden eerst de velgen schoongemaakt, dan volgt de lava inweek, de bodem, de polish, de wax en het drogen. Aaan het einde van het wasproces ziet u een teller die aftelt van 10 naar 0, bij 0 kunt u uw auto weer in de eerste versnelling zetten en wegrijden.

De wasstraat

Het stofzuigplein

Het stofzuigplein

Als u de wasstraat komt uitgereden, rijdt u automatisch het overzichtelijke stofzuigplein op. U kunt hier kiezen uit 26 ruime plaatsen om uw auto te parkeren. Vervolgens kunt u alle tijd nemen om uw auto geheel gratis te stofzuigen. Op de goed verlichte plaatsen kunt u elk hoekje van uw auto onder handen nemen.

Behalve stofzuigen kunt u hier ook gratis gebruik maken van luchtspuitjes, mattenklopmachines, bandenspanners en 2 toiletten. In de doekjesautomaten vindt u allerlei hulpmiddelen om uw auto-interieur nog schoner te maken. Heeft u hulp nodig, druk dan op de knop op de praatpaal, dan komt er z.s.m. een medewerker naar u toe.


Luchtspuitjes

Er zijn luchtspuitjes beschikbaar bij elke stofzuigunit, hiermee kunt u uw dashboard stofvrij maken of de laatste waterdruppels in de deurdorpels weg spuiten.

Luchtspuitjes

Mattenkloppen

Mattenkloppen

Uw matten kunt u eenvoudig uitkloppen in de daarvoor bestemde apparaten. Druk op de AAN knop en druk de mat in de gleuf, houdt de mat daarbij stevig in uw handen en beweeg de mat heen en weer door het apparaat.


Bandenpomp

U rijdt zuiniger en veiliger met banden op de juiste spanning! Wij hebben 2 bandenpompen op ons plein. Mocht u hulp nodig hebben, dan kunt u een van onze medewerkers aanspreken, wij helpen u graag!

Bandenpomp

Doekjes- en Parfum automaten

Doekjes- en Parfum automaten

Wij hebben 6 automaten op het plein staan. Wat kunt u hierin vinden? Wegwerp interieurdoekjes, wegwerp ruitendoekjes (een vochtig doekje om de ramen aan de binnenzijde te reinigen en een wegwerp droogdoekje), glasreiniger met doekje, 3 soorten geuren auto-parfum en ons badstof handdoekje met logo om de laatste waterdruppels mee op te nemen (spiegels en deurdorpels). Uw gebruikte handdoekje kunt u altijd bij de kassa inleveren, dan ontvangt u een schoon exemplaar.


Wassen en duurzaamheid, hier staan wij voor:

Het World Wide Fund for Nature (WWF) raadt consumenten aan om hun auto in de wasstraat te wassen, omdat dit beter is voor het milieu. Bij een wasbeurt in de carwash wordt gemiddeld 15 liter water gebruikt om een voertuig te wassen, terwijl er bij een wassing op straat vaak zo’n 75 (!) liter water doorheen gaat.
Wij wassen duurzaam en gebruiken gerecycled water. In deze ondergrondse waterreservoirs (foto) wordt het gebruikte water van het vuil ontdaan en hergebruikt. Voor de laatste spoelbeurt gebruiken wij kalkvrij osmosewater. Wij gebruiken alleen biologisch afbreekbare chemie. Ook hebben wij voldoende zonnepanelen om energieneutraal te zijn. U kunt dus onbezorgd uw auto laten stralen!

Wassen en duurzaamheid, hier staan wij voor:

Gratis koffie of thee

Gratis koffie of thee

Aan de kassa ontvangt u, als u daar zin in heeft, een lekker kopje koffie, cappuccino, thee of warme chocolademelk. In de zomer is een bekertje koud water ook altijd beschikbaar. Voor alle kinderen een lolly!


Altijd een schoon handdoekje in de auto!

Bij de waspas krijgt u een gratis handdoekje met logo van ons kado. Ze zijn ook los verkrijgbaar aan de kassa of in de automaten. Bij uw volgende bezoek kunt u uw handdoekje omwisselen, dan ontvangt u van ons een schoon gewassen exemplaar!

Altijd een schoon handdoekje in de auto!

Buswas

Buswas

Voor uw bedrijfsbussen of kleine campers (zonder uitstekende delen) met een hoogte tot 3,05 meter hebben wij een speciale roll-over wasstraat aan de achterzijde van ons pand. Bussen met bijvoorbeeld metalen imperials die vast zitten of pick-up trucks kunnen zo toch gewassen worden. Evt. ladders kunnen tijdens het wassen op een speciale plek geparkeerd worden. Stofzuigen kunt u voor het wassen doen bij de buitenstofzuiger.


Dogwash

Aan de voorzijde van ons pand bevindt zich een dogwash. Hier kunt u voor 7,50 euro 12 minuten lang uw hond wassen met shampoo, condtioner, en eventueel een extra vlo- en teekbehandeling. Tevens kunt u uw hond warm droogfohnen. U kunt betalen met pin of de waspas. Als u contant wilt afrekenen, zijn er speciale munten te koop bij de kassa. Tip: neem een handdoek mee van thuis.

Dogwash

Osmose water

Osmose water

Wij gebruiken kalkvrij osmosewater in de wasstraat. Dit water kunt u ook bij ons afnemen. Rechts naast ons pand staat hiervoor een tap punt. U kunt betalen met pin, waspas of muntjes (verkrijgbaar aan de kassa). U betaalt hiervoor per 100 liter 2 euro.


STORAGE A2

Tijdelijk of voor langere tijd spullen opslaan? Op onze verdiepingsvloer hebben wij 200 opslagboxen in varierende maten te huur. Neem een kijkje op de website www.storagea2.nl en kijk of er voor u een ruimte beschikbaar is. Gemakkelijk online uw box boeken en gelijk uw spullen opslaan. U ontvangt een toegangscode en een slot met sleutel voor uw box. Maandelijks opzegbaar.

STORAGEA2
STORAGE A2

Heeft u een vraag?