Over Ons

Service overzicht wasstraat

De kassa

Welkom! u kunt bij ons als volgt afrekenen: contant, pin, visa, mastercard, multitank card, travelcard, MKB pas, american expresse.

Wat is er allemaal los verkrijgbaar aan de kassa?

- screenwash zomer/winter (€ 6,50/€ 8,50)

- 10 soorten autoparfum (€ 5,-)

- badstof handdoekje (€ 3,-)

- koffie, cappuccino, chocolademelk, water en thee (gratis)

- waspassen (gratis, opwaarderen)

- kado doosje (€ 19,-)

een schoon handdoekje? die kunt u aan de kassa omruilen.

De kassa

De wasstraat

De wasstraat

U komt eerst op het voorwasplein, hier wordt uw auto zorgvuldig voorbehandeld, de voor-en achterzijde van de auto worden handmatig ingeweekt, daarna behandeld met de hogedruk. Vervolgens wordt uw auto op de kettingbaan begeleid en dan neemt de machine het werk over. Afhankelijk van het programma dat u heeft gekozen, worden eerst de velgen schoongemaakt, dan volgt de lava inweek, de bodem, de polish, de wax en het drogen.


Het stofzuigplein

Als u de wasstraat komt uitgereden, rijdt u automatisch het overzichtelijke stofzuigplein op. U kunt hier kiezen uit 26 plaatsen om uw auto te parkeren. Vervolgens kunt u alle tijd nemen om uw auto te stofzuigen. 

Het stofzuigplein

Luchtspuitjes

Luchtspuitjes

Er zijn luchtspuitjes beschikbaar bij elke stofzuigunit, hiermee kunt u uw dashboard stofvrij maken of de laatste waterdruppels in de deurdorpels weg spuiten.


Mattenkloppen

Uw matten kunt u eenvoudig uitkloppen in de daarvoor bestemde apparaten. Druk op de AAN knop en druk de mat voorzichtig in de gleuf, houdt de mat daarbij stevig in uw handen en beweeg de mat heen en weer door het apparaat.

Mattenkloppen

Bandenpomp

Bandenpomp

U rijdt zuiniger en veiliger met banden op de juiste spanning! Wij hebben 2 bandenpompen op ons plein. Mocht u hulp nodig hebben dan kunt u een van onze medewerkers aanspreken, wij helpen u graag!


Doekjes en Parfum automaten

Wij hebben 6 automaten op het plein staan. Wat kunt u hierin vinden? Wegwerp interieurdoekjes, wegwerp raamdoekjes (een vochtig doekje om de ramen aan de binnenzijde te reinigen en een wegwerp droogdoekje), 3 soorten geuren auto-parfum en ons badstof handdoekje om de laatste waterdruppels mee op te nemen (spiegels en deurdorpels). Uw gebruikte handdoekje kunt u altijd bij de kassa inleveren, dan ontvangt u een schoon exemplaar.

Doekjes en Parfum automaten

Gratis koffie of thee

Gratis koffie of thee

Aan de kassa ontvangt u, als u daar zin in heeft, een lekker kopje koffie, cappuccino, thee of warme chocolademelk. In de zomer is een bekertje koud water ook altijd beschikbaar. Voor alle kinderen een lolly!


Altijd een schoon handdoekje in de auto!

Bij de waspas krijgt u een gratis handdoekje van ons kado. Ze zijn ook los verkrijgbaar aan de kassa of in de automaten. Bij uw volgende bezoek kunt u uw handdoekje omwisselen, dan ontvangt u van ons een schoon gewassen exemplaar!

Altijd een schoon handdoekje in de auto!

Buswas

Buswas

Voor uw bedrijfsbussen of campers met een hoogte tot 3,05 meter hebben wij een speciale roll-over wasstraat aan de achterzijde van ons pand. Bussen met bijvoorbeeld metalen imperials die vast zitten of pick-up trucks kunnen zo toch gewassen worden. Evt. ladders kunnen op een speciale plek even geparkeerd worden. Stofzuigen kunt u voor het wassen doen bij de buitenstofzuiger.


Heeft u een vraag?